Pregătiri

pregatiri

Pentru mulţi, acum începe ultima săptămână de şcoală, ultima săptămână de serviciu înainte de vacanţa de sărbători şi de finalul acestui an. Copiii aşteaptă cu nerăbdare şi bucurie dar părinţii sunt prinşi în tumultul ultimelor organizări, închideri de situaţii la serviciu, cumpărături, cadouri, bagaje, mesaje către cunoscuţi sau parteneri de lucru.

M-am tot gândit dacă în acest vârtej mai este loc şi de un mic exerciţiu şi mi-am făcut curaj să îl propun. Nu vă v-a lua decât câteva momente. Închideţi ochii, respiraţi profund, relaxaţi-vă corpul şi “faceţi linişte în minte”. Aruncaţi o privire scurtă şi cuprinzătoare peste ceea ce aţi făcut în viaţa personală şi profesională în acest an şi oricare ar fi imaginea de ansamblu, mulţumiţi-vă în gând din suflet! Adresaţi-vă un cuvânt de laudă sau de recunoştinţă pentru tot ce aţi făcut, pentru dumneavoastră şi pentru ceilalţi! Mulţumiţi-le apoi tuturor persoanelor, situaţiilor, evenimentelor prin care aţi trecut. Cu siguranţă într-un fel sau altul toate v-au îmbogăţit.

Cum vă simţiţi acum? Este cel puţin un stop de energie pozitivă în plus pentru a face faţă acestei săptămâni? Vă urăm spor la “pregătiri cu rost” şi vă mulţumim că în acest an ne-aţi fost alături!

Psih. Dr. Andreea Olteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>